lidhu me botën

Internet

Deri në 1000 Mbps

Shpejtësi maramendëse!

Fiber optike

Teknologjia e fundit e fibrës optike deri në shtëpinë tuaj!

Mbështetje 24 / 7

Ekipet tona teknike janë të gatshëm në çdo kohë për ju!

MAXnet

998.25 € / muaj | kurse 21 €
50Mbps / 50 Mbps
Fibera optike
Mbështetje 24 / 7
Kyqje Super e Shpejt

MAXnet Extra

149 12.41€ / muaj | kurse 31 €
100Mbps / 100Mbps
Fibera optike
Mbështetje 24 / 7
Kyqje Super e Shpejt

MAXnet Super

199 16.58 € / muaj | kurse 41 €
Download 500 Mbps
Upload 500Mbps
Fibra Optik
Mbështetje 24 / 7

MAXnet Xtream

24920.75 € / muaj | kurse 51 €
Download 1000 Mbps
Upload 1000 Mbps
Ip Publike Statike
Mbëstetje 24 / 7
shërbime superiore

Çmime preferenciale!

Jeni brenda teritorit të komunës së Skenderajit dhe nuk keni ende internet dhe TV?

Apo ndoshta nuk jeni të kënaqur me shërbimet aktuale?