internet & TV

DUO

Deri në 1000 Mbps

Shpejtësi maramendëse!

Fiber optike

Teknologjia e fundit e fibrës optike deri në shtëpinë tuaj!

200+ kanale

Ju do të mundë të shiqoni kanalet nacionale, lokale dhe internacionale me kualitet HD! 

HD kanale

Shijoni të gjitha kanalet HD pa pagesë shtesë! Në listën tonë të kanaleve janë të listuara me dhjetra kanale HD.

Reciver HD

Marrësi ynë digjital ofron teknologjinë më të fundit HD, është kompakt dhe i lehtë për përdorim.

Mbështetje 24 / 7

Ekipet tona teknike janë të gatshëm në çdo kohë për ju!

DUO / Familjare Vjetore

14912.42 € / muaj | kurse 31 €
50 Mbps / 50 Mbps
Fiber optike
150 kanale
HD kanale
Marrës digjital
Mbështetje 24 / 7

DUO / Premium Vjetore

19916.66 € / muaj | kurse 41 €
100 Mbps / 100 Mbps
Fiber optike
200 kanale
Kanale Sportive
Marrës digjital
Mbëstetje 24 / 7

Lista e kanaleve

1. INFO Channel
2. RTK1 HD
3. RTK2 HD
4. RTV 21 HD
5. T7 HD
6. KTV HD
7. Klan Kosova HD
8. Alsat M HD
9. TV Dukagjini HD
10. Klan HD
11. Klan PLUS
12. Art Kino 1
13. Art Kino 2
14. Art Kino 3
15. Art Doku 1
16. Art Doku 2
17. Prince Kids
18. Pikaboo
19. Gurmania
20. Prime
21. Episode
22. Beat TV
23. Carton Network
24. Euro News Albania
25. RTK3 HD
26. RTK4 HD
27. Vision Plus
28. Tribuna Channel HD
29. Rrokum HD
30. TVSH
31. Kanal D Drama
32. Tring Super
33. Tring Action
34. Tring Life

35. Tring Comedy
36. Tring Fantasy
37. Jolly HD
38. Tring Shqip
39. 3 Plus
40. Aksion
41. Drame
42. Komedi
43. Maxi
44. Shqip
45. Novela
46. 7 HD
47. Klan Music
48. Star HD
49. BBC News
50. CNN News
51. FilmBox Premium
52. FilmBox Family
53. FilmBox
54. FilmBox Plus
55. FilmBox Extra
56. FilmBox Art House
57. FOX
58. FOX Life
59. FOX Crime
60. FOX Movie
61. Sofia HD
62. Tip TV
63. RTV21 Junior
64. Tring Tring
65. TRING KIDS
66. BABY TV
67. Tring World
68. Tring History

69. Tring Planet
70. NAT Geo HD
71. Planet
72. Discovery Channel
73. National Geographic
74. National Geographic Wild
75. Animal Planet
76. Fashion Box
77. RTV21 News Biz
78. ABC News
79. MRT 2
80. SPIN TV
81. RTV Fontana
82. B92
83. Era TV
84. Peace TV
85. Opoja
86. Dasma TV
87. Zeri TV
88. Arta News
89. Kanal 7
90. TV Mitrovica
91. TV Dielli
92. TV Shenja
93. TV Vali
94. TV Llapi
95. TV Tema
96. TV Besa
97. TV Opinion
98. Star Drenas
99. Diaspora TV
100. RTV21 Mix HD
101. RTV21 Plus HD
102. RTV21 Popullore HD

103. ON TV
104. Folk +
105. MTV Kosova
106. BBF
107. TV Kim
108. RTV21 Macedonia
109. First Channel HD
110. Amol HD
111. Turbo Channel
112. Ballkanika
113. Elrodi
114. TV R
115. Muse
116. Luxe TV
117. Living
118. Travelingo
119. Smile
120. Click
121. MTV Europe
122. VH1 Classic
123. Al Jazeera Balkans
124. HRT1
125. Euro News
126. 24 Kitchen
127. RAI 1
128. RAI 2
129. RTL
130. RTL 2
131. VOX
132. SAT1
133. TRT
134. Pro 7
135. TLC
136. TRT

137. Show HD
138. Kanal D HD
139. Star Turk HD
140. ATV HD
141. Kanal 7 Turk
142. Kral TV HD
143. RTK1
144. RTV21
145. KTV
146. Klan Kosova
147. Tribuna Channel
148. Fast & Fun Box
149. 360 Tune Box
150. Fight Box
151. Tring Sport News
152. Euro Sport 1
153. Euro Sport 2
154. Kujtesa Sport 1 HD
155. Kujtesa Sport 2 HD
156. Kujtesa Sport 3 HD
157. Kujtesa Sport 4 HD
158. Kujtesa Sport 5 HD
159. Art Sport 1
160. Art Sport 2
161. Art Sport 3
162. Arena Sport 1 HD
163. Arena Sport 2 HD
164. Arena Sport 3 HD
165. Arena Sport 4 HD
166. Arena Sport 5 HD

shërbime superiore

Çmime preferenciale!

Jeni brenda teritorit të komunës së Skenderajit dhe nuk keni ende internet dhe TV?

Apo ndoshta nuk jeni të kënaqur me shërbimet aktuale?