Internet dhe Televizion Kabllor

Rrjet super i shpejt më fibera optik deri në shtëpinë tuaj!

 

Shërbimet tona

ne dallojmë nga të tjerët

Internet

Shpejtësi prej 50Mbps deri ne 1GBPS
100% Fibra optike
IP Publike Statike

TV

200 HD TV Kanale
Reciver HD
Kanale Sportive

DUO

Internet deri në 1000 Mbps
200 HD TV kanale
Reciver HD
Kanale Sportive

Mbështetje

24 / 7
Në dispozicionin tuaj

mundësi të ndryshme

Zgjidhë pakon ideale për ty

Pako Familjare

99/vit
150 kanale
HD kanale
Rerciver HD
Kyqje super e Shpejt
Mbështetje 24/7

Pako Duo Premium

199/vit
Download 100 MBPS
Upload 100 MBS
200 HD Kanale
Kanale Sportive
Reciver HD
Mbështetje 24 / 7
Kyqje Super e Shpejt

Pako Duo Familjare

149/vit
Download 50 MBPS
UPLOAD 50 MBPS
150 Kanale
Reciver HD
Kyqje Super e Shpejt
Mbështetje 24 / 7

MAXnet

99/vit
Download 50Mbps
Upload 50Mbps
Mbështetje 24 / 7
Kyqje Super e Shpejt

MAXnet Extra

149/vit
Download 100 mbps
Upload 100 MBPS
Mbështetje 24 / 7
Kyqje Super e Shpejt

MAXnet Super

199/vit
Download 500 Mbps
UPLOAD 500 MBPS
Mbështetje 24 / 7
Kyqje Super e Shpejt

MAXnet Xtream

249/vit
Download 1GBPS
Upload 1GBPS
Mbështetje 24 / 7
Ip Publike Statikeinformacion me rëndesi

A e dini se...

0%
E popullësisë në Evropë janë të idhur në internet
0%
E popullësisë në Kosovë janë të idhur në internet
mundësi të ndryshme

Zgjidhë pakon ideale për ty

Dhe shumë shpejtë do të kontaktoheni nga operatori ynë

  Pako

  Ndoshta ju thoni

  Pse të zgjedhni shërbimet tona?

  Gjithmonë në kohë

  Për ne është primare përgjigjia në kohë në çdo kërkesë që klienti ynë ka.

  Ekipë profesionale

  Ekipi ynë është profesional, korrekt dhe i shpejtë.

  Mbështetje 24 / 7

  Ne ofrojmë mbeshtetje 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë.

  Çmime preferenciale

  Çmimet tona dallojnë dukshëm nga operatorët e tjerë lokal!